«η λυκειάρχης»

_1920325_512896705486639_400515833_nΗ συγγραφή ενός βιβλίου είναι αγάπη και τέχνη! Χάρισε στους φίλους που γιορτάζουν το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, κι είναι πολλοί αυτοί, ένα καλό βιβλίο. Παράγγειλέ το από το βιβλιοπώλη σου.
Αναφέρεται σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες, στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, στο τι συμβαίνει σε μια μεγάλη σχολική μονάδα, γλυκά και πικρά, όμορφα και άσχημα, δημιουργικά και ανατρεπτικά!
Μιλάει για την ψυχολογία των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών, για το δρόμο των αποφοίτων, κάτω από τις συγκεκριμένες οικονομικές συνθήκες. Περιγράφει σοβαρά κοινωνικά θέματα,που απασχολούν όλους τους εκπαιδευτικούς.
Αναφέρει με απλά λόγια, την πολιτική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, από τη μεταπολίτευση ως σήμερα, μέσα από τη ματιά της γυναίκας- εκπαιδευτικού. Αναλύει με τη δική της οπτική τον έρωτα, το γάμο, το διαζύγιο, την απιστία…
Δίνει λύσεις, προτείνει ιδέες για τη σωστή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Αποπνέει τη ζεστασιά και την αγωνία του Έλληνα εκπαιδευτικού, του γονέα, όλων μας…!prosklisi lykeiarxis Xristos Tsakiris Xristos Tsakiris 1Χρήστος Τσακίρης 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε